Asociatia P.A.V.E.L.

Institutul Oncologic București, Sector 2 Tel: 0735 526 962; Email: office@asociatiapavel.ro; Reprezentant Legal: Olga Cridland http://www.asociatiapavel.ro/

Asociația P.A.V.E.L. (Primind Ajutor, Viața Este Luminoasă) este asociația părinților care au copii bolnavi de cancer, leucemii si anemii grave înregistrată la 10 mai 1996. Este o organizație caritabil[, nonprofit  si nonguvernamentala.

Fondată de părinți ai căror copii au trecut prin astfel de boli, asociația mobilizează coeziunea socială și instituțională pentru apărarea drepturilor pacienților bolnavi de cancer și este promotor pentru acțiuni de responsabilizare și empatie socială, comunitară, individuală sau instituțională.

Viziune: Asociația P.A.V.E.L. există pentru ca ajutorul umanitar, speranța, compasiunea sunt intotdeauna condiții ale supraviețuirii in situațiile dramatice de confruntare cu bolile cronice.

Valori: egalitatea de șanse, libertatea de alegere, independența și individualitatea fiecarei persoane,
transparența și participarea in acordarea tuturor serviciilor, respectarea confidentialitații si demnitații umane.

Beneficiari: Copii cu cancer, leucemie sau anemii grave; familia copiilor cu cancer, leucemie sau anemii grave; persoanele care supraviețuiesc unui cancer din copilărie; instituții publice ce lucrează in domeniul cancerului la copii si tineri, dar si pacienți adulți cu cancer.