ONCOMPASS MEDICINE

Începând din 1 octombrie 2021, Oncompass Medicine și FABC au devenit parteneri strategici. Împreună oferim un program de informare despre posibilitățile oncologiei de precizie, tratamentele țintite, care de multe ori sunt accesibile și în România.

Institutul Oncologic Bucuresti

Obiecte Generale: Renovarea si dotarea spatiilor din incinta Institutului, implementarea proiectelor de informare (prin – instalare echipamente digitale Totem, instalare standuri materiale info tiparite), organizare grupuri de suport pentru pacientii cu cancer si apartinatorilor acestora, organizare conferinte de presa in incinta Institutului, facilitarea unui birou permanent FABC in cadrul Institutului, schimb de informatii / actualizari privind eventualele probleme de sistem legate de disponibilitatea tratamentelor specifice, etc.

Alphega Farmacie | Farmexpert

In scopul unei promovari eficiente a Campaniilor in beneficiul propulatiei, Partenerul se angajeaza prin prezentul Protocol sa colaboreze cu Farmexpert prin diverse actiuni si masuri ce vor fi agreate in prealabil de catre Parti.

Autoritatea Nationala de Management al Calitatii in Sanatate

Prezentul protocol stabilește modalitățile de colaborare dintre ANMCS și FABC, în scopul atingerii obiectivelor partenerilor vizând informarea pacienţilor cu privire la calitatea serviciilor de sănătate exprimată prin nivelul de conformitate cu standardele de acreditare a serviciilor furnizate de către unităţile sanitare, pentru asigurarea şi îmbunătăţirea calităţii şi siguranţei pacienţilor și pentru creşterea încrederii populaţiei în calitatea serviciilor de sănătate.

Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România

Reprezinta unul din primele parteneriate incheiate de FABC cu terte institutii care activeaza in domeniul sanatatii.

Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta Bucuresti

Obiecte Generale: Dotare Institut cu Echipamente, implementare Proiecte FABC in cadrul Institutului, cooptare partener in campanii nationale de screening, informare, testare genetica, navigare pacient traseu terapeutic – zona cancerelor pulmonare.

ONCOCARD Brasov

Unul dintre cele mai moderne centre oncologice din România, prezenți pe piață din anul 2012, ce se întinde pe o suprafață de 8200 mp² și este structurat pe 5 nivele. Avem încheiat contract cu Casa Națională de Sănătate, astfel încât pacienții oncologici beneficiază de servicii medicale gratuite.

HOSPICE CASA SPERANŢEI

FABC colaboreaza in mod constant cu HOSPICE CASA SPERANŢEI, in sprijinul pacientilor cu cancer din Romania.

Misiunea Hospice Casa Sperantei: Îngrijim cu profesionalism și dăruire copii și adulți care trăiesc cu o boală incurabilă, oferind servicii specializate pentru ei și familiile lor. Dezvoltăm îngrijirea paliativă la nivel naţional și internațional prin informare, educație, consultanță și îmbunătățirea legislației.

AMS Laborator Genetic

Obiectiv General: Reglementarea relatiilor dintre parti cu privire la colaborarea ce urmeaza a fi desfasurata in vederea identificarii unor probleme din domeniul ingrijirilor bolnavilor de cancer si gasirea unor solutii, astfel incat sa nu fie afectata calitatea vietii acestora.