Data Publicării:

Transplantul de celule stem hematopoietice salvează vieți!

Transplantul de celule stem hematopoietice salvează vieți!

Marti, 28 iulie 2024, incepand cu ora 11, are loc conferinta dedicata Zilei Mondiale a Cancerelor de Sange, online – pe pagina de Facebook a FABC . Eveniment marca FABC in parteneriat cu Registrul Național al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice, cu sprijinul Bristol Myers-Squibb, Pfizer, Novartis, Johnson&Johnson.

Medicul Hematolog, pacienți și autorități prezintă Cancerele de SÂNGE. În ce fel se aseamănă și în ce fel diferă Leucemia, Limfomul și mielomul multiplu, care sunt simptomele, cum se pune diagnosticul și cum se tratează. Ce au de făcut pacienții pentru un acces rapid la diagnostic și tratament și cum Putem Salva o Viață donând celule stem. Invitati, Prof. Dr. Horia Bumbea, Traian Laurian Arghisan, director general interimar al Registrului Donatorilor de Celule Stem, pacienți cu cancere de sânge și donatori. 

Discutam despre cat de importanta este donarea de celule hematopoetice! Pacientii cu cancere de sange au nevoie de tine! Urmareste-ne pentru a afla mai multe detalii despre aceste tipuri de cancer si despre cat de important este ca pacientii sa aiba acces la transfuzii compatibile!