Vă mulțumim pentru intenția de participare la acest studiu!

Vă rugăm să completați acest chestionar dacă sunteți în timpul unui tratament oncologic sau dacă ați urmat, în trecut, un tratament oncologic. Tratamentul oncologic poate să presupună oricare din următoarele – intervenție chirurgicală, radioterapie, tratament sistemic (chimioterapie, hormonoterapie, imunoterapie).

Prezentul chestionar face parte dintr-o lucrare în domeniul nutriției clinice oncologice care își propune să identifice ce probleme nutriționale ați avut în timpul tratamentului și dacă terapia nutrițională a fost accesibilă pentru dumneavoastră, atunci când ați avut nevoie.
Rezultatele acestui chestionar vor fi publicate în literatura de specialitate și ar putea reprezenta un punct de plecare pentru cercetări viitoare. De asemenea, rezultatele acestui studiu vor fi utilizate pentru a discuta cu medicii, dieteticienii și alți profesioniști în domeniul sănătății despre lacunele din terapia nutrițională oferită pacientului oncologic în țara noastră.
Chestionarul cuprinde un total de 24 de întrebări. Timpul estimat pentru completarea acestui chestionar este de 10 minute.

Link Chestionar